to FACEBOOK or not to FACEBOOK

mihaela

ma atentioneaza diversi prieteni ca-mi apare numele si mai ales poza pe diverse site-uri de comunicare, asa incat vreau sa fac niste precizari :
– pe FaceBook, niciuna dintre ratatele (ca banuiesc ca daca aveau ce povesti despre ele, o faceau , nu-mi furau identitatea) care se folosesc de numele meu si de poze cu mine nu sunt eu. Atentie, unele sunt de-o prostie si o rautate fara margini, facand afirmatii absolut socante. Va rog sa le ignorati si nicio secunda sa nu va imaginati ca as putea fi eu – nici macar vreuna dintre poetesele care scriu sensibil, fara porcarii, dar tot cu poza mea, furata de prin reviste. Am atentionat management-ul FaceBook si avocatii, dar pana la solutionarea cazului, va rog sa ignorati orice profil cu numele si poza mea , fie de pe acest Face book, fie de pe oricare alta “jucarie” de acelasi gen. Singurul, dar absolut singurul loc unde am un cont, pe care-l folosesc foarte rar si intr-un cerc foarte restrans, este Twitter. In rest, folosirea abuziva a numelui si imaginii mele e pasibila de pedeapsa penala si ma voi ocupa sa se intample. De asemenea, au tot aparut domenii care-mi poarta numele, ca de exemplu mihaela-radulescu.ro, anuntat ca fiind blogul meu. Nici acesta nu-mi apartine, nici aici nu inteleg nevoia de a te da drept altcineva, cand ar trebui sa iti construiesti si sa-ti consolidezi propria-ti identitate, daca ai un creier si-o motivatie, daca vrei sa ai drumul tau, nu sa fii pe veci un impostor si un ratat.

mihaela

Afisari: 12570 | Publicat la: 15.06.2009 06:58 in: 53 comentarii »
 

53 Responses to “to FACEBOOK or not to FACEBOOK”

  1. Sunteti atat de frumosi… prin voi am inteles ca dragostea exista..si ca orice obstacole intampinati sunteti voi si atat!asta conteaza.pareristii,sa moara de ciuda!!sunteti foarte norocosi sa va aveti unul pe celelalt!va multumesc pentru frumusetea interioara pe care m-ati invatat sa o apreciez mai mult!

  2. sunteti doi frumosi

  3. Cel mai tare din parcare e Dani nu Razvan.Te rog sa io spui!

Lasa un comentariu