program de week-end

Dani – azi, sambata, 28 noiembrie, si maine, pe platoul din spatele Parcului Tineretului, trial de moto (dar si atv-uri si masini de off road), de la ora 10 pana pe la ora 15. Intrarea e libera, spectacolul asigurat ! Prezinta Razvan !

Mihaela – azi, de la ora 13, la Targul de carte Gaudeamus, lansarea si sesiunea de autografe pentru  “Niste raspunsuri”, la standul editurii Polirom.  Sambata seara, de la ora 20, pe Antena 3, Mihaela e in direct  in emisiunea Sandrei Stoicescu. Duminica, editie speciala pe Antena 1, cu continuare pe 1 Decembrie. Luni, Mihaela e la Barlad, lanseaza cartea si noua televiziune locala.

Duminica, in cadrul Festivalului International de film DAKINO, are lor premiera filmului documentar-artistic “Ostrovul meu”. Regia – Mihaela Radulescu. In rolul principal, cel al povestitorului – Dani Otil. Filmul a fost comandat de WWF, cea mai mare organizatie ecologica de pe planeta.  Deci, duminica, de la ora 17, la cinema Scala – intrarea e tot libera.

Pentru ca ati tot intrebat ce mai facem:)….

Afisari: 4756 | Publicat la: 28.11.2009 11:51 in: 53 comentarii »
 

53 Responses to “program de week-end”

  1. Dani, si tu trebuia sa te faci scriitor. Scriitor cu nori albastri pe un cer nevazut din care aproape in fiecare seara iubita iti cade in gand. In gand, sa faci in asa fel incat sa fie cald. Poti da drumul la centrala termica… sau poti da drumul unui porumbel care sa incalzeasca spatiul gandului tau cu aerul dintre aripi. Tine minte: iubitei tale ii sta mai bine in gandul tau, decat la televizor. Din gand, coboar-o apoi in inima ta. Acolo sa faci in asa fel incat sa fie rosu. O prinde bine culoarea. Si, si mai bine ii sta, decat la televizor.

  2. Suntei ce mai tari va pup si va iubesc!!!! tineti-o tot asa:*:*:*

  3. Buna Dani,sunt o resiteanca de a ta si cu toata sinceritatea recunosc ca voi incerca “sa profit “de faptu ca esti de al nostru .In speranta ca imi vei citi mesajul as vrea sa-ti propun ca si femeile resitence dintr-o anumita ramura si anume acele fem care lucreaza 10-12 ore cateodata la o masina de cusut pt ca alti oameni sa aibe haine tot timpul noi si in trend. mi-as dori ca inpreuna cu mihaela pt ca ma apropii cumva de felul ei sa facem un concept la resita,hai sa aratam lumii ca “banatu-i fruncea iar moldova-i sufletul”in speranta ca imi vei raspunde astept un raspuns de la tine pe adresa de e-mailmara_elisabeta@yahoo.com.te pup

Lasa un comentariu