ne vedem la ROMEXPO?!?

daca esti interesat de  doua sau trei roti, de curse sau doar deplasare, de libertate sau adrenalina…treci pe la SMAEB. numele e greu si de retinut si de pronuntat. vine de la Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti.

incepe vineri pe la 10 si se termina duminica pe la 19. ia-ti si aparatul foto. poate facem o poza. sunt in pavilionul 15, la standul ROMANIAN EXTREME ADVENTURE – cea mai importanta cursa de offroad din an.

daca nu faci o poza cu mine, poate faci cu fetele sau cu motoarele sau cu adiacentele: un show de stunt moto, cupa pt scutere, zona de biciclete!!!

detalii pe www.SMAEB.ro

spor!

Afisari: 3859 | Publicat la: 22.04.2010 09:21 in: 10 comentarii »
 

10 Responses to “ne vedem la ROMEXPO?!?”

 1. Pacat ca nu sunt din bucuresti 😐 si nu am cum sa ajung…..oricum distractie placuta :)XD

 2. Salut.
  Avand in vedere ca vei fi la standul REA, as vrea sa te intreb daca e adevarat ca anul acesta REA va fi etapa din campionatul mondial de enduro? Ai idee? Multumesc. Si spor la treaba.

 3. A fost super tare….Interesant standul “Top Gear” ;)…Am vazut-o si pe Daniela, dar pe tine nu prea… Cred ca te-am ratat…Erai cumva sus pe la “Tattoo”? Interesante si standurile lor… Numai bine

 4. In Galati nu participi la niciun eveniment? Sa nu fie fericiti doar cei din Bucuresti. Mai viziteaza-ne si pe noi. Fotbal cu fetele, ceaiul de care vorbeai anul trecut, orice 🙂

 5. Am fost si am gasit exact ceea ce m-am asteptat. Un Dani timid, amabil si foarte modest. Multumesc pentru poza !

 6. …sa pastram “acelasi registru” moto dar umpic mai funny 🙂 🙂 http://www.220.ro/funny/Cum-Sa-Nu-Dai-O-Spargere-La-Banca/XlL3ajIbGM/

 7. Tare mult as vrea sa vii si in Timisoara!De ce,pe la noi nu vii,sau in alte zone ale tarii?
  Te rog vino si in vest,ai uitat de noi?:(

 8. pt sa vin eu daca dani nu are timp!?:)

 9. OK,AI FACUT POZE,dar nu vad niciuna cu tine :)) pup!

 10. nasoala ideea cu jocul acela ..”baza”..:))acum toti colegii mei se joaca asta.:))pare cam dureros…nu am incercat si nici nu am de gand.

Lasa un comentariu