duminica sarim in DAMBOVITA!

Redbull Flugtag e unul din cele mai tari evenimente RedBull.

si cum RedBull face cam cele mai tari evenimente de pe planeta…intelegeti Flugtag a mai fost in Romania, iar eu am avut ocazia sa particip ca pilot. treaba sta cam asa: ai cateva luni la dispozitie, dupa inscriere si primirea caietului de sarcini, sa construiesti, dupa niste reguli clare(si mai ales limtari) o masinarie de zbor, cu care sa speri mai apoi ca, aruncat de la 6 metri deasupra Dambovitei sa plutesti cat mai mult. in principiu conteaza distanta, dar exista si un juriu care da note pentru prezentare/costume etc.

noi am “zburat” anul trecut mai putin decat ar fi zburat un baros aruncat de o mana de voinic. bine, nici nu ne-am dorit asta. noua ne-a placut ideea in sine. aparatul nostru nu avea nicio sansa, oricum. a fost facut integral de unul din cei mai talentati baieti din echipa de la Neatza: materian. nu dezvolt prea tare tema, pentru ca o intelegeti si singuri. am ales sa ne aruncam in Dambovita, calarind o casa a poporului realizata la scara, din care ieseau, anterior un cap de porc, respectiv posterior un fund rozaliu…

restul…e istorie…colegul “musculos” a fost ales special prin intermediul emisiunii pe care o realizam la acea data, pentru a da o mana grea de ajutor. evident, mana lui fiind mult mai grea decat a colegului Razvan, “masina  de zbor” a inceput sa se roteasca inainte de decolare. desi eu imi doream sa oprim, la fel ca si operatorul oficial (care a fost la secunde distanta de o baie), motoarele erau turate si…se vede ce a iesit… anul acesta am ales pozitii mai “uscate”. vom fi gazde. adica ne dau si microfoane :).

avem si cativa invitati, pe care eu unul i-am vazut doar pe net pana de curand…si am salivat.

unul e duncan…pate l-ati vazut si la neata. dupa mine, cel mai “dus” wakeboarder de pe planeta. iata-l aici, facand ceva un pic ilegal 🙂

deci, ne vedem duminica, pe la 13.00?

Afisari: 3961 | Publicat la: 14.09.2010 04:52 in: 5 comentarii »
 

5 Responses to “duminica sarim in DAMBOVITA!”

  1. multa bafta

  2. Am vazut saritura voastra live. A fost de-a dreptul spectaculoasa si amuzanta in acelasi timp, dar din cate tin eu minte asta s-a intamplat prin anul 2007, cand inca erati la National Tv.

    Nu am sa preget nici anul acesta, voi fi acolo pentru a surprinde cele mai frumoase momente. See ya !

  3. Sper sa se faca bine cei 2 concurenti .Mare risc , mare ghinion la aceasta provocare lansata de RedBull…Imi dau seama ca sporturile pe care le practici sunt la fel de riscante , asa ca ai grija de tine Dani !

  4. Ce au avut oameni aia in cap?Cum sa sari cu fundu pe placa aia groasa care nu aveau cum sa se rupa?sau cum au gandit ei avionu ala al lor?:)))

  5. Pacat de saraca fata care si-a fracturat coloana in rest…organizarea trebuia sa fie mai ok…de exemplu sa fi sarit din picioare in apa nu sa o lase sa stea pe pianul ala..in fine..nu e vina voastra… tine o tot asa!Muta bafta in cariera!

Lasa un comentariu