AM GASIT!

scaunul stomatologic pleaca la Tulcea.
am primit multe cereri din toata tara. ma doare sufletul ca putem ajuta doar un caz. poate ne iau si altii exemplul.
pentru scoala de la Tulcea am primit mai multe scrisorele de la mai multi parinti. iata una:
” Buna seara! Ma numesc Savlovschi Anca si va salut din Tulcea! Am doi baietei de gradinita a caror dantura o supraveghez atent la cabinetul stomatologic al Scolii Nr. 5 din oras, care deserveste toate gradinitele, scolile generale si liceele din oras! Tocmai din acest motiv si din lipsa de fonduri, copiii din intreg orasul ar avea nevoie de un asemenea DAR, constand intr-un nou scaun stomatologic, in care, facand o gluma imprumutata de la fiul meu, pot continua “sa se dea cu liftul” atatia si atatia copii! V-am fi recunoscatori cei din acest oras pentru un asemenea gest! V-am scris in numele copiilor mei, care sunt destul de mici sa poata scrie, insa sunt curajosi sa se aseze pe un asemenea scaun stomatologic inca de la o varsta frageda!Mai ales pe unul nou, nu vechi, ponosit si atat de obosit incat nu mai stie sa distreze copiii facand precum liftul!”
scaunul pleaca spre voi…sa va fie de folos!

Afisari: 4766 | Publicat la: 23.12.2011 08:57 in: 2 comentarii »
 

2 Responses to “AM GASIT!”

 1. Va multumesc din suflet pentru unitul dentar,si promit ca voi lucra cu foarte mult drag pentru toti copiii care vor intra in cabinet.Ma simt mandra ca s-au primit multe scrisorele de la parintii micutilor pacienti,ma bucur ca sunt apreciata si simt ca mai sunt inca motive sa ajuti oamenii neconditionat.
  Multumesc celor de la Implantodent,pentru minunatul dar,sper sa le dea Dumnezeu sanatate si putere,le doresc un Craciun Fericit si numai bucurii!
  Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun!

 2. Margareta Luchici

  Buna ziua!
  Va felicit si eu pentru initiativa laudabila,de a trimite aici la Tulcea,unitul.Si eu sunt medic stomatolog si stiu cat e de greu sa lucrezi cu copiii.Doamna dr.Irimia este un doctor bun,care se straduieste sa faca tot ce este posibil pentru micii pacienti,desi stiu cat este de obositor sa ai copii drept pacienti.Asa ca noul unit vine ca o gura de oxigen,ca o rasplata bine meritata.
  Va multumin,si va asteptam la Tulcea.Vom veni sa va vedem si sa va multumim si personal!

Lasa un comentariu