in loc de city break…

…recomand Nitro Circus Live.

sunt prin europa zilele astea si sunt DE VAZUT!

i-am prins in weekend la viena. au umplut pana la refuz o sala imensa…vineri…iar sambata s-a jucat cu “casa inchisa”. NU TREBUIE sa te pricepi ca sa intelegi show-ul asta. mai mult de jumate din spectatori sunt sigur ca nu s-au urcat vreodata pe motor, skate sau bmx. cu toate astea, am vazut huidume de oameni tatuati peste tot…stergandu-si lacrimile cu maneca. e un show emotionant.

nu stau sa povestesc aici, insa din sumar…

-trei oameni de pe planeta fac dublu-backflip cu motorul. toti trei sunt acolo. Pastrana, primul om de pe planeta care a facut asta e un fel de regizor/curator al spectacolului. al doilea e un tip care a stat in coma o sapamana la ultima incercare…semn ca uneori ii iesea…alte ori nu. al treilea e si el acolo…si ca sa puncteze momentul….face dublu-backflip…sala se rupe…standing-ovation…ti se ridica parul pe ceafa, iar pe maini ai piele de gasca.

-singurul om de pe planeta care face back-flip in scaun cu rotile e un tip care s-a nascut cu o problema. a invatat sa o compenseze. interviul din show e plin de incarcatura. uite-l aici pe.

Aaron TNT Wheelz.

in show vezi facute cu usurinta lucruri aproape imposibile…de ex dublu-frontflip cu bicicleta. poti fi cunoscatorul cunoscatorilor…daca se da cineva peste cap de doua ori spre inainte cu bicicleta in fata ta, la 15 metri de pamant…te ridici involuntar de pe scaun si aplauzi pana te ustura palmele.

un scurt trailer…enjoy!

Afisari: 4020 | Publicat la: 26.11.2012 01:14 in: 1 comentariu »
 

One Response to “in loc de city break…”

  1. Sper ca ai avut o zi frumoasa azi!:)
    Recunosc, ce-i drept, ca iti citeam blog-ul, dar o faceam rar. S-a intamplat intr-o zi sa ajung din nou aici. Am citit 20-30 de postari, ajunsesem chiar si la unele de prin 2009.
    Continui sa citesc postari, comentarii… Imi place ce citesc, ce vad, ce ascult la tine pe blog. Imi pari un om deschis altor oameni, deschis la comunicare si, mai ales, un om care nu a uitat de unde a plecat.
    Te citesc cu drag, apreciez tot ce faci si am un sentiment fain ori de cate ori te citesc.
    Si cam atat simt acum. Revin cu alte trairi de aici, de la fata inimii! 🙂

Lasa un comentariu