incepe noul sezon

ne-am tinut de toate celelalte dracii peste iarna, dar e cazul sa o lasam mai moale pt ca incepe sezonul 2013 la hard-enduro. va fi un an lung, greu. deja s-au anuntat la cateva curse primii 4-5 baieti din lume in sportul asta. in plus, pe plan national, la noi vin doi/trei pusti din spate tare de tot. deja ne flutura casca pe urechi cand trec pe drept pe langa noi.
le urez tuturor succes.
abia astept sa ne vedem pe urcari, sa vad din nou rivali ajutandu-se, colegi aplaudandu-se…
e un sport minunat. pe cei ce nu va dati…va invit sa ne mai urmariti pe ici pe colo…

Afisari: 5230 | Publicat la: 27.01.2013 11:06 in: 7 comentarii »
 

7 Responses to “incepe noul sezon”

 1. Salut Dani, cate zile pe saptamana te antrenezi in timpul cand nu urmeaza vreun concurs ? Ma refer la momentele cand vrei sa nu-ti pierzi conditia fizica. Si as mai avea inca o curiozitate , cum iti imparti programul pentru sala de forta …ca vorba aceea niciodata nu strica un sfat de la cineva mai invatat.
  Merci mult.

 2. Poti spune unde este filmare facuta?
  Merci

 3. Unde ai inceput antrenamentul?Este un sport frumos care merita mai multa pupiblicitate.

 4. Buna daca sunteti intereseati de trasee frurumoase de off road va asteptam in vrancea!!!! Avem trasee de toate tipurile

 5. Salut Dani. Vreau si eu sa incerc experienta. Nu am motor , si nici echipament, dar carnet cat. A , am 🙂 Mai trebuie doar pornirea…Cand este urmatoare etapa si unde, sa vin si eu, poate se ia si la mine…Sal.

 6. vali grigorescu

  NU TE AI VAitat pina acum ,nici de acum in colo sa nu te vaiti ,
  spor la treaba!

 7. Dany,vreau sa cumpar cumpar un motor la mana a 2-a,ce imi recomanzi.Locuiesc intr-o zona unde drumurile sunt enduro si hard enduro. 🙂

Lasa un comentariu