Fii activ! Curs initere enduro

970235_211435749004483_937301268_n

El e Stefan. Primul castigator al campaniei pe care o fac impreuna cu Rexona. Are 18 ani, merge cu bicicleta de munte si face o gramada de lucruri cu trupul si cu mintea. Clar iese din turma pustilor pe care ii intalnesc la club, la evenimente, la shaorma dupa betie…

Stefan a venit la Piatra Neamt pentru primele cursuri de enduro. Academia Hard Enduro de la Piatra i-a pus la dispozitie echipament si motocicleta de nivelul celor pe care le folosesc “mondialii”. Pentru mine a fost o experienta frumoasa. Se vede ca Stefan e sportiv. Are conduita, e serios, intelege progresul si …poate cel mai important…rezista fizic 🙂

Pentru el cred ca a fost interesant deoarece nu s-a mai urcat pe motor niciodata. Am inceput chiar de la zero. Sunt lucruri care ii vor folosi insa atat cand isi va cumpara un scuter/motor pt oras, dar si cand va incerca sa patineze ambreiajul la dacia de scoala, incercand sa plece usor din panta. Elevul nostru a prins multe lucruri din zbor si cred ca a evoluat mult mai repede decat ar fi facut-o multi altii.

urmatoarea activitate…flyboard. detalii aici.

continuam cu parapanta, offroad cu masina, bicicleta…detalii aici.

multumesc Academia Hard Enduro Piatra Neamt. pentru detalii si cursuri initiere/avansati, detalii aici.

Afisari: 7977 | Publicat la: 08.08.2013 10:35 in: 3 comentarii »
 

3 Responses to “Fii activ! Curs initere enduro”

 1. Foarte tare, bravo lui, bravo tie ca sustii si promovezi activitatile sportive.

 2. Salutare. Ce parere ai de traseul asta?
  http://www.youtube.com/v/uMhcoF207xk?version=3&autohide=1&autoplay=1

 3. Salut Dani!

  Interesul meu pentru enduro a inceput de vreo 6 luni.Initial m-a dadeam pe motorul unui prieten dupa ureche,pe distante scurte cate 5-10 minute,imi placea foarte mult,imi dadeam seama de pericol(cel putin din auzite) insa nu incetam sa ma dau.Ulterior aveam din ce in ce mai multe indoieli cand discutam cu amatori de enduro si le spuneam ca pe motor port short si tricou.Din reactia lor intelegeam ca nu se mai poate asa.Cu toate ca nu aveam sustinerea parintilor am inceput sa strang bani ,sa caut motor,sa intru in discutii cu persoane in domeniu.
  Ma astept sa am motor si echipament peste un an,cand voi termina liceul ,totusi pana atunci n-ar strica sa urmez si eu cursuri in sensul asta.N-am privilegiul sa fac cursuri chiar cu tine insa daca ai timp sa raspunzi si la mesajul meu(pentru ca probabil nu sunt singurul care iti scrie ) imi poti da poate informatii despre astfel de cursuri in tara.

  Mersi mult!

Lasa un comentariu