coleg de breasla

e punctul de vedere al unei a dintre cele mai valoroase jurnaliste tv pe care le-a avut Romania vreodata, un om cu adevarat dedicat adevarului si meseriei de jurnalist. Autoare a celebrului documentar “Dosarele securitatii” si a celor mai multe documentare premiate in Romania si in alte tari, Lucioa Hossu Longin, fara a fi prietena sau apropiata a MIhaelei a simtit nevoia sa aiba un punct de vedere. A simtit nevoia sa-si sprijine un coleg de breasla, tot jurnalist, pe care-l cunoaste si respecta profesional de ani de zile – pe Mihaela…


 

Un punct de vedere

 

 

„Dormiţi liniştiţi, Justiţia lucrează pentru voi”

 

 • Victimele devin agresori, iar jurnaliştii terorişti
 • În apărarea Mihaelei Rădulescu

 

„Dormiţi liniştiţi…” cam aşa s-ar traduce recomandarea pe care au făcut-o presei, Judecătoria Sectorului 1, Consiliul Superior al Magistraturii şi alte organizaţii ale magistraţilor , reprezentanţi ai Ministerului Public.

Evident că jurnaliştii din presa scrisă şi audiovizuală nu s-ar interfera atât de aprins cu holurile şi sălile de judecată dacă într-adevăr am avea zilnic dovada că instanţele româneşti aplică corect legea, respectă dreptul la apărare şi s-ar constitui într-un garant al independenţei şi desigur , al eficienţei Justiţiei. Ori aproape în toate cazurile publice, îndelung mediatizate de presa românească, Justiţia ne-a rămas datoare. Onoarea ei atâta cât există n-a fost umbrită de „teroarea presei”, ci de propriile rătăciri, de mentalităţi şi poziţii procesuale care amintesc de Justiţia statului totalitar.

Am fost de curând în SUA, la Miami. Am urmărit un documentar de televiziune „Lace”, dedicat unei tinere femei, Lace Patterson, însărcinată în luna a opta, ucisă de soţul ei. Trupul femeii a fost aruncat într-un lac. Timp de un an nu este găsit. Datorită presei americane acest caz nu a fost îngropat, cum este cazul Elodiei Ghinescu. Deşi o primă instanţă îl absolvă pe bărbat de vreo culpă, procesul se mută în alt stat, jurnaliştii înregistrează fiecare cuvânt, fiecare pas, fiecare gest, al celui învinuit şi după doi ani are loc procesul , condamnarea şi execuţia celui vinovat. Adevărul a triumfat.

Filmul punea în lumină responsabilitatea presei, care a fost  deschizător de drumuri în rezolvarea cazului şi parteneriatul perfect între justiţie şi presă.

Nimeni nu i-a amendat pe jurnalişti, n-a apreciat că şi-au depăşit atribuţiile , că fac presiuni, că ridică o justiţie paralelă.

 

 

Prin gravitatea lui, filmul  „Lace” a fost un proces pe rol, dar şi o dezbatere naţională. Iniţiată de presa americană.

Credeţi dvs. că dosarul Elodiei Ghinescu dacă s-ar fi judecat într-o ţară cu o justiţie cu adevărat  independentă ar fi dat posibilitate – poliţistului Cioacă să-şi vadă netulburat de viaţa lui să dispună de averea dispărutei şi să se ocupe de educaţia copilului, ca şi când

n-ar fi fost implicat în această tragedie?!

Aşa cum, dacă George Becali ar fi fost chemat la Procuratură, şi nu arestat cu participarea mascaţilor şi a camerelor de televiziune, am fi socotit reţinerea lui pentru 24 de ore un pas normal al justiţiei. Şi nu un spectacol cinic, o extravaganţă, o caricatură a normei legale într-un stat de drept.

Un efect neaşteptat al acestor derapaje este transformarea victimelor în agresori.

Nu mai departe de noi cazul Mihaelei Rădulescu. Nu ne interesează viaţa ei privată, cota de adevăr dintr-un divorţ dramatic, nici tribulaţiile sentimentale ale celor doi soţi.

Ne interesează ce s-a întâmplat vineri seara într-o parcare, şi mai ales, modul în care purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române trecând peste detalii, defineşte evenimentul ca fiind „furt calificat, tâlhărie” din partea Mihaelei Rădulescu. Să ne amintim că în accidente clare soldate cu morţi şi răniţi provocate de persoane sus puse şi a căror culpă era limpede ca lumina zilei, comunicatele poliţiei au fost laconice: „Nu ne putem pronunţa”.

Persoana atacată  de doi colegi jurnalişti era Mihaela Rădulescu.

Persoana după care a alergat  şoferul maşinii, pe care a blocat-o în parcaj şi a atins-o extrem de periculos cu botul maşinii este Mihaela Rădulescu. Anunţând Poliţia, jurnalista îşi dă seama că, în câteva secunde cei doi hăitaşi vor părăsi locul faptei. Şi atunci reţine şoferului cheile din contact şi o borsetă, obiecte care vor fi remise imediat agenţilor de poliţie. Ce să fi determinat lipsa de prevedere a echipajului de poliţie, care dă prin vocea purtătorului de cuvânt un verdict pe loc, în loc să cerceteze cu mai multă profesionalitate ecuaţia agresiunii?

Să ne amintim că nu Mihaela Rădulescu îi convocase în ziua de 13 martie la ora 21-22 în parcarea Rin Grand Hotel pe cei doi jurnalişti paparazzi. Nu, Mihaela Rădulescu îi provocase. Aşa cum s-a întâmplat, ziaristul  a alergat după maşina ei, i-a lipit aparatul foto de parbriz, a orbit-o cu bliţul şi cu toate apelurile acesteia de a înceta, nu s-a lăsat înduplecat.

Nu Mihaela Rădulescu l-a urmărit pe şoferul maşinii ci acesta din urmă, o alerga ca pe o ţintă prin parcaj. Nu jurnalista a folosit un limbaj suburban, ci distinşii colegi de presă.  Cu toate acestea, în viziunea investigatorilor  doamna Rădulescu este învinuită penal. Trustul „Ringier” şi cei doi cavaleri ai violenţei n-au nimic de suferit.

Aşa începe un proces în justiţia română. Vrem să se facă dreptate repede, eficient, echilibrat, cu severitate, dar nu transformând victimele violenţei  în agresori. Nu protejând infractorii şi mediile interlope.

George Becali are desigur multe atitudini publice necontrolate, dar justiţia prin toate acţiunile de ordin procedural în dosarul acestuia a creat o gravă discriminare – hoţii în libertate şi păgubitul în carceră. Aceasta este  deviza cazului. Restul sunt speculaţii. Oricât li s-ar cere jurnaliştilor să stea pe banca „rezervelor”, în afara meciului jucat de justiţie şi pierdut în faţa opiniei publice, de nenumărate ori, oricât li s-ar cere să doarmă liniştiţi şi să nu streseze preşedinţii de instanţe, cred că ei, jurnaliştii  nu vor urma aceste recomandări. Şi-ar părăsi misiunea. Mai mult, nu există nici o garanţie că ideea de dreptate, de adevăr se poate înfăptui în România de azi, lăsând justiţia să lucreze netulburată de privirea şi de investigaţiile presei.

Altfel câinele de pază al democraţiei ar deveni o biată potaie, ţinută-n lanţ şi hrănită cu firimiturile comunicatelor de presă.

 

Lucia Hossu Longin

Afisari: 15639 | Publicat la: 12.05.2009 06:46 in: 41 comentarii »
 

41 Responses to “coleg de breasla”

 1. CUVINTE F FRUMOASE SI ADEVARATE.

  COMENTARIILE MELE SUNT DE PRISOS.

 2. Sunt o gramada de retardati in mass-media din Romania care nu stiu cine este doamna Hossu-Longin.
  Jos palaria, stimata doamna Hossu-Longin!

 3. Recunosc ca nu am mai auzit de Lucia Hossu Longin pana acum, dar nu cred ca e vina mea ca in Romania nu se promoveaza oamenii inteligenti.
  Am s-o caut.

 4. foarte bine spus

 5. Felicitari pt fiecare cuvant!!!!

 6. E total adevarat ce spune doamna Lucia Hossu Login, de care observ cu uimire ca unii nu au auzit, dar e explicabil avand in vedere ponderea aparitilor de pitici porno si brailence pe tv.
  Un singur fapt e nedrept pentru omul de rand ce e nedreptatit de autoritatile noastre si anume ca nu dispune de tribuna de care dispune Mihaela sa-si apere drepturile. Cand justitia si autoritatile nu iti pot asigura nici macar pe departe protectia sau o judecata dreapta daca esti un nimeni, fara sens peiorativ ci cu sensul de anonim, de oarecare, de ce nu te apara cei ca Mihaela, ca Dani, ca alti oameni de televiziune ce pot fi auziti cand atrag atentia despre nedreptate? Acestia care o nedreptatesc pe ea sunt cei care m-au nedreptatit si pe mine (insemnand anonimul) dar abia acum cand e lezat omul de televiziune se arata cu degetul spre ei.

 7. Trebuie sa spun ca nu am mai mult de 30 de ani. Ca sa nu se creada ca am auzit de doamna mai sus mentionata pentru ca sunt mai inaintata in varsta. Eram o copila cand urmaream Memorialul durerii (la vremea respectiva, la 13 – 14 ani, inca te puteai numi copil, neexistand “emanciparea” care exista astazi la varste fragede).

 8. Dani, ai gresit putin numele doamnei (Lucioa).

 9. extraordinar articolul doamnei.foarte bine spus. felicitari!!tare ducem lipsa de astfel de oameni in presa din Romania!!!

 10. felicitari..bine punctat…

 11. Catalina Bosuioc

  Comentariul meu nu e la subiect. Doar ca nu stiam unde altundeva pot pune un comment care nu are legatura cu un un subiect postat. Eu voiam de fapt sa multumesc unuia dintre voi, nu stiu exact cui pentru faptul ca mi-a descoperit blog-ul D-lui Bucurenci (nu ma lasa inima sa nu-i spun Domnul cu majuscula). Il consider unul dintre luminatii la minte ai vremurilor noastre si poate unul dintre cei mai inteligenti romani. Ii urmaresc articolele din presa scrisa sau aparitiile din Apropo TV. Azi cand am intrat pentru prima data si pe http://www.daniotil.ro am descoperit si o alta comoara: Ted Ideas Worth Sheaing. Te inspira! Iar post-urile voastra de aici tre’ sa recunosc ca fiecare categorie iti da o alta stare. Dani m-ai surprins placut cu felul de a scrie, desi recunosc ca uneori m-am schinuit sa imi dau seama daca ai scris tu sau Mihaela sau altcineva(e un compliment). Sunt chestii chiar personale scrise pe aici. Nu ma asteptam. E totusi un personal cu perdea. Frumos. Va rog sa va uitati si voi la filmuletul de pe blogul D-lui Bucurenci Ted Ideas Worth Sharing. Te inspira!

 12. felicitari,DOAMNA,pentru articol!

 13. felicitari pentru articol …..multi presupusi ziaresti au ce invata de la dvs. ….numai sa-si doresca lucrul acesta …..

 14. STIU SIGUR SI SUNT FOARTE TRISTA CA : nu există nici o garanţie că ideea de dreptate, de adevăr se poate înfăptui în România de azi

 15. Atat de adevarat este ceea ce a scris Doamna Lucia Hossu Longin! Din pacate asta e tara in care traim, si astea sunt legile pe cae unii dintre “distinsii” nostri alesi le-au votat pt noi.
  Din pacate stiu cum e sa te trezesti ca din victima sa fii transformat intr-un soi de “agresor”, numai pt ca incercasem sa ma apar, iar explicatia a venit ca un “traznet”: “Trebuie sa aveti leziuni si certificat medicolegal!”
  Poate noi, ca femei, sa avem cateva legi care sa ne si protejeze, macar in cateva situatii.

 16. am auzit cand ai spus ca parasesti televiziunea…sunt sigura ca ai motivele tale personale.mie imi pare rau ca pleaca toate valorile,vezi teo trandafir,si raman toate scursurile societatii,vezi a.bahmuteanu,sa faca emisiuni de televiziune…pacat,mare pacat…acum carcotasii o sa se bucure cum ca au reusit sa te doboare…n-au inteles nimic…o sa ne fie dor de tine..iti doresc o viata linistita si frumoasa.te pup

 17. Buna.Am auzit ieri la Duminica in familie ca Mihaela se va retrage din televiziune.Astazi in cancan apare ca va fi sprijnita de fostul sot si ca se va muta impreuna cu baietelul ei in Monaco.In atac scrie ca a fost fortata de catre Antena sa pleca(ceea ce cred ca e total fals).Eu sunt foarte trista ca Mihaela se va retrage pentru ca era singura emisiune la care ma mai uitam.Sunt satula de Pitici Porno si de toate circurile care apar in mai toate emisiunile de azi.
  Sa speram ca,Mihaela va fi macar prin intermediul internetului alaturi de publicul care o iubeste cu adevarat.Mihaela nu sunt inca mama dar iti sprijin decizia in totalitate pentru ca te respect mult.

 18. imi este rusine ca traiesc in aceasta tara….am auzit ca pana si mihaela va pleca..ultimii oameni care cu adevarat sunt “oameni” se retrag pentru ca nu mai pot duce lupta cu asa numita”mass media”…..pacat ca din cauza unor “amatori”care se cred profesionisti lumea e sufocata de minciuni,inscenari…..

 19. traim intr-o lume fara logica.incep sa ma sperii de tot ce se intampla in tara asta.Lumea de calitate intra in umbra si face pasi laterali(dupa cum a spus Mihaela)Nu ar trbui sa faca asa ceva , pt ca lasa loc nonvalorilor sa ne ingretoseze.Refuz sa ma mai uit la televizor…mi-e frica sa-mi las cipilul sa se mai uite la tv.Nu are ce sa vada sau ce sa invete.stiu ca e un stereotip ce spun,dar mi-e sila de tot ce inseamna tv,presa,politica…si daca si oamenii care te mai faceau sa pui mana pe telecomanda,ca de ex,Mihaela,pleaca …Mai ramane emisiunea de dimineata de la 8 pana la 10…protv nu mai are nimic de oferit.sunt niste distrusi,la prima mai sunt Mondenii ,si in rest nimic.doar emisiuni pt prosti,pt inculti,pt retardati,oameni care nu au intrat in secolul 21…Mihaela Radulescu va ramane un nume de referinta pt televiziune…un exemplu de urmat si de respectat.A muncit mult pt a ajunge un nume si niste jurnalisti cretini il darama in cateva luni…Dar de fapt asa suntem noi romani o natie de lasi,trantori si tradatori.reiese asta si din istoria noastra….dar refuzam sa vedem E mult de povestit …
  Dani tine-o tot asa ! Tu si Razavan mai sunteti acel parfum de primavara , acea ploaie de vara si acel miros de strugura toamna pt televiziune si pt noi telespectatorii…Cu drag de la Iasi

 20. Dani, esti prea generos! Ca tot veni vorba despre colegi de breasla, apreciez ca ai trecut peste mitocaniile lui mircea badea la adresa voastra si n-ar fi cazul “sa-l promovezi” pe site-ul tau. Sincer? Arogantul asta nu merita nimic. Am asa un feeling ca daca ati renunta si voi la antene, s-ar duce dracu’ ratingul lor. Probabil ca va impiedica bunul simt sa spuneti pe sleau anumite lucruri, banatenilor!
  Felicitari doamnei Longin.

 21. Dani, nu o lasa pe Mihaela sa renunte la televiziune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Dani mai da un semn te rog ca nu inteleg ce se intampla. Mihaela daca se va retrage de la tv va reusi sa faca lucruri muuuuuult mai valoroase, o femeia ca ea se naste rar. Puternica , frumoasa ( enervant de frumoasa) , desteapta , etc , etc , dar tot mai important e MAMA din ea, bravo, te iubesc mai mult , ma ajuti sa inteleg ce mi se intampla si mie si atator femei.

 23. Ciao Dani,
  sper ca plecarea Mihaelei sa nu fie definitiva,ci doar o mica “vacanta”…si ca acest lucru sa nu va afecteze relatia!
  Oricum avea nevoie sa “isi incarce bateriile” dupa cate s-au petrecut in viata ei in ultimele luni…
  Sa o sustii,ai inteles?
  P.S.sper sa nu te deranjeze ca te intreb,dar de ce crezi ca Razvan iti este inferior?Nu imi iese din cap o fraza de a ta adresata lui:”Virgil Iantu ptr mine,ptr tine domnul Virgil Iantu”
  Mai Dani…
  Salutari de la Timisoara (si ptr Razvan)

 24. Toata aprecierea mea pentru voi! Tot resectul! Cel mai mare regret pentru mine este ca am ramas in aceasta tara, sper ca pitica mea sa nu faca aceasta greseala ca mine si tatal ei! Romania nu merita ca oameni de valoare sa ramana aici, fiindca noi romanii avem prostul obicei de a ne distruge valorile si oamenii cu capacitati deosebite, si de a promova si scoate in fata toata pleava societati. Ca sa devi cineva trebuie sa fi o sexy braileanca sau o mamaie porno, sau mai stiu eu ce astefl de caricatura…nu un om care face campanii pentru copii sau pentru cazuri sociale fara sa fi obligat sa o faci!
  Am o fetita de doar 5 lunitze, dar deja vorbeam cu sotul ieri cum vom bloca posturile tv cand va mai creste…fiindca deja se intinde dupa telecomanda…si el a zis: pai aruncam tv-ul…ca nu prea avem la ce sa ne mai uitam nici noi!

 25. Doamna Lucia Hossu Longin ,este speciala ca si munca si meseria ei! Tot RESPECTUL!
  Dar daca Mihaela pleaca, mi se pare ca si cum ar “dezerta” si s-ar lasa invinsa de acesti viermi! 🙁
  Nu cred ca aste este solutia salvatoare! Fuga… 🙁 indiferent de cat de nobil ar fi scopul! 🙂

 26. Pana la urma am inteles bine ca mircea badea ii face lobby lui Teo? Se vrea o revenire a celei mai lacome si instabile femei din TV? S-au adunat la cina cea de taina “marile vedete” anteniste pentru a analiza expiratii. Pai sa spun si eu cine-i expirat: Badea cu infantilitatea lui aroganta, M. Radu cu dulcegariile lui de salon, Capatos cu manelistele de cartier, Medelin Ionescu cu o copie jalnica si indecenta a emisiunii ” La vita in diretta”, Dan Negru cu tipetele lui isterice.
  Dani si Razvan, lumea simte ca Mihaela e o tipa de neinlocuit( chiar si sinistrul ei sot a declarat asta), dar la fel sunteti si voi. Pe cand puterea de a deveni independenti de antene? In fine, mie mi se pare un circ grotesc, de la exhibarea zanei Marin, descinsa parca din “Ansamblul Doina intre Carpati” in zambetele arogante ale lui Teo, pana la umilirea angajatilor voiculesti. Mihaela, in orice moment exista o cale de compromis.

 27. Draga MIHAELA,
  daca pleci,duminicile vor fi mult mai sarace fara tine….
  Esti o leoaica tonica,adevarata,vie care ne poate face duminica mai frumoasa,chiar si atunci cind ploua,ploua,ploua in sufletele noastre….

  MAI GINDESTE-TE………….

 28. …uite ca mai exista oameni care vad, respecta si sustin adevarul si dreptatea…felicitari Doamna L.H.Longin sunteti un om responsabil si o femeie remarcabila…

  …tie Mihaela, iti doresc sa-ti gasesti rostul, linistea si echilibrul, oriunde si orice ar insemna asta pentru tine…chiar daca asta inseamna ca nu o sa ne mai putem bucura de tine in fiecate duminica…stiu ca sudul Frantei te va face sa uiti de multe din marlaniile proaspat traite si ca te va inspira…daca as putea si maine m-as muta in St.Raphael, sa ma trezeasca briza mediteranei si mirosul de leandru…te si vad plimbindu-ti relaxata copilul, bronzata si destinsa…iti doresc din tot sufletul sa-ti fie bine!

  …iar tie, cinstita gazda, iti doresc sa ai puterea sa alegi in continuare cu usurinta binele de rau si caile luminate ale vietii…sa ramai omul plin de bun simt, blandete si hotarare pe care l-am descoperit printre randurile blogurilor si sa fi mereu fericit!

 29. CUVINTELE SUNT PREA SARACE PT A SPUNE MIHAELEI CIT A INSENNAT PT PUBLICUL EI TELESPECTATOR DAR SPER SA ISI GASEASCA LINISTEA SUFLETEASCA

 30. Cum dracu’ rezistati mai,oameni buni????Luati pastile?Beti?Cum de nu va plesneste capu’ sau inima?!Cum de nu ati pus foc la clic sau la libertatea?!sa arza ca sobolanii…..Cum de va mai tineti pe picioare,cum de mai puteti gindi?!

  P.S.nu sint analfabeta,dar nu am absolut nici un motiv sa scriu cu majuscula numele acestor fituiuci.

 31. Azi m-am intalnit cu o persoana pe care ai invitat-o cu mult drag la tine in emisiuni si careia i-ai promovat proiectele de mai multe ori. Habar n-ai cat de umflata-n pipota era ca te retragi. Si nu numai ea. Si nu numai cei care n-au cum sa-ti urle in fata: ” cara-te mai repede, ca ne eclipsezi!”. Ti-a dat Dumnezeu talent si frumusete cu galeata. Cum sa nu fie lumea invidioasa pe tine? Macar kitscul ala de ziar te improasca pe fata, dar ceilalti care n-au cum sa-si manifeste ura, clocesc scarbosenii si mai mari decat toate afronturile publice laolalta…
  Eu sper sa nu fie adevarat ca decizia asta o iei de dragul altor interese, sau din cauza faptului ca esti santajata, fiindca stiu sigur ca ai resurse sa lupti.
  Singurul coleg de breasla pe care-l ai, este Dani care te-a sustinut si te va sustine pana la capat.
  Sa fiti fericiti impreuna, oriunde te-ai afla.

 32. …MAI SUNT SI PERSOANE CU DEMNITATE …PRINTRE ELE SI D-NA LUCIA HOSSU LONGIN.FELICITARI!!!MIHAELA ESTI ETALONUL FEMEII PUTERNICE SI DE NEZDRUNCINAT DIN ROMANIA…AVEM NEVOIE DE TINE…SUCCES IN TOT CEEA CE FACI!!!

 33. asa cum spune si Geoy
  comentariile noastre ar fi de prisos
  capu sus!!!!
  amandoi!!

 34. FELICITARI L.H.LONGIN,MIHAELA,BAFTA MULTA…..ORIUNDE VEI DECIDE SA FII IN LUMEA ASTA……..

 35. sublim!!!!
  si atat!!

 36. da!mihaela este o fata desteapta si face niste emisiuni super…

  dar m-a dezamagit,si cred ca pe dani l-a dezamagit cel mai tare.

 37. este prima data cand scriu un mesaj pe blogul cuiva.nu am o relatie prea buna cu calculatorul,nu suport oamenii care putrezesc in fata unui ecran renuntand la contactul direct cu oamenii,natura,curajul de a-si face prieteni aratand ceea ce este,ce poate si ce stie preferand sa-si creeze identitati false aberand tot felul de lucruri pe tot felul de site-uri.
  am auzit de la stiri ca Mihaela renunta la lucruri pe care le iubeste,la cariera,la prieteni si o parte din familie,asta e motivul pentru care scriu acest mesaj.locuiesc intr-un oras mic din moldova.aproape toti oamenii se cunosc intre ei asa dar se iubesc sau se barfesc intre ei fac si eu uneori comentarii la adresa unora poate pe nedrept dar sa ajungi pana acolo cu rautatea care nu are leagatura cu meseria de jurnalist,fie el si de scandal sa provoci un om adevarat, o femeie de cariera o mama ,o iubita sa renunte la o parte din viata ei sa ramana doar mama si impreuna cu copilul sau in alta tara pentru ca nu este deajunsa apa in tara ta pentru a te spala de gunoiul,mizeria,mirosurile oribile cu care te-nproasca unuii indivizi care se scuza mereu ca isi fac meseria.sper din suflet ca Mihaela va parasi Romania impacata, ca va gasi liniste,ca viata ei va fi vesela frumoasa plina alaturi de ingerasul sau fara a simti vrun moment ca fuge din cauza cuiva, ar fi mare pacat

 38. Nu o lasa pe Mihaela sa renunte la lucrurile care ii plac din cauza ca alti vb tot felu despre ea si ea este om si ea iubeste la fel pe oricine nu plac oameni care critica persoanele asa ca li se scoala lor in cap aveti grija de voi si am uit in fiecare dimineata la voi la emisiune chiar daca nu apuc sa ma trezesc chiar la 8 🙂 te admir Dani om de note 12 :X

 39. Nu o lasa pe Mihaela sa renunte la lucrurile care ii plac din cauza ca alti vb tot felu despre ea si ea este om si ea iubeste la fel pe oricine nu-mi plac oameni care critica persoanele asa ca li se scoala lor in cap aveti grija de voi si ma uit in fiecare dimineatza la voi la emisiune chiar daca nu apuc sa ma trezesc chiar la 8 🙂 te admir Dani om de note 12 :X

 40. un articol la superlativ.

 41. Nu ma intereseaza sa opinez asupra Mihaelei in general, dar situatiile comentate de d-na Hossu Longin sunt mostre de prostie josnica.
  Ma recunosc surprins de inteligenta si de ¨curatenia¨ lui Dani Otil. De la inceputul paginii pana la semnatura de la sfarsitul articolului am descoperit numele a 4 persoane demne de admiratie. Felicitari!

Lasa un comentariu