toma coconea

tomi e cel mai rezistent om pe care l-am vazut in viata mea, atat la tv cat si pe viu. e un om care face distanta de maraton aproape in fiecare zi a vietii lui.
de un an si ceva am inceput sa strang fortze pt a face un film despre el. tomi e un exemplu, un simbol, un model dar si o peveste de spus. de curand am aflat ca cineva s-a gandit la asta inaintea mea. tare!

anul asta, coincidenta face ca amandoi sa plecam deodata in cea mai grea incercare a anului sportiv. bine, fiecare pe scara lui: eu la ROMANIACS, el la Redbull X-Alps.
eu ma bazez pe corp si motor, el doar pe corp… (nu exista comparatie intre performantele mele si ale lui).

X-Alps e una din cele mai grele competitii de pe planeta. sportivii trebuie sa parcurga aproape 900km prin alpi, pornind duminica din salzburg in incercarea de a ajunge la monaco. nu pot folosi decat parapanta si bocancii. se vor catara, vor alerga si vor zbura. evident, cine zboara mai mult, bazandu-se pe tehnica dar si pe noroc, are un avantaj. tomi e un om care a intrat in istorie pentru ca a supravietuit in conditii greu de imaginat la celelalte editii, reusind sa recupereze in mers ceea ce altii au facut in zbor.
daca vreti sa il urmariti pe Tomi, intrati pe tomacoconea.com

abia astept sa se lanseze filmul.
succes Tomi! cand imi va fi greu pe munte ma voi gandi ca poate tie iti e si mai greu 🙂

Afisari: 5702 | Publicat la: 13.07.2011 10:53 in: 7 comentarii »
 

7 Responses to “toma coconea”

  1. multa bafta amindurora

  2. Multam` de update! Mult noroc atat pentru Toma Coconea cat si pentru Tiptil Team.

  3. Mult succes temerarilor!

  4. vacanta placuta

  5. Bravo! Si felicitari si tot respectul pentru Tiptil Team! Aveti grija de voi.

  6. Tomi s-a intors cu un rezultat nemaipomenit. Nu, nu e exact ceea ce isi dorea el, dar pentru noi e un campion! stim ca nu tehnica, nu conditia fizica mai buna l-au facut pe Maurer sa ajunga primul , ci doar accesul mai rapid la informatiile meteo necesare pregatirii strategiei de lupta. Si asta din cauza tehnicii de care se pare ca aveau atata nevoie si nu au beneficiat pentru ca cei de care avea nevoie, i-au intors spatele. Multumim celor care, totusi , l-au sustinut si au fost alaturi de el.
    Bravo Tomi!

  7. […] X-Alps e una din cele mai grele competiţii de pe planetă. Sportivii trebuie să parcurgă aproape 900 km prin Alpi, pornind din Salzburg în încercarea de a ajunge la Monaco. Nu pot folosi decât parapanta şi bocancii. Se vor căţara, vor alerga şi vor zbura. Evident, cine zboară mai mult, bazându-se pe tehnică dar şi pe noroc, are un avantaj. Tomi e un om care a intrat în istorie pentru că a supravieţuit în condiţii greu de imaginat la celelalte ediţii, reuşind să recupereze în mers ceea ce alţii au facut în zbor.” Continuarea o puteţi accesa aici. […]

Lasa un comentariu